Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger tips til hvordan jeg kan få nye venner, og spesielt hvordan jeg får ei jente til å henge mer med meg!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har nettopp blitt uvenn med mine bestevenner! Men jeg Har ikke tenkt å bli venn med dei i gjen fordi dei er veldig frekke mot meg! Dei pleier å slå nogen ganger! Uansett, jeg har veldig lyst å vere med ei jente . Å vi er i lag i svømmingen å har det kjempe gøy sammen. Jeg vet at hu liker meg også! Men, jeg har spurt om å helle i friminutte å hun sa ja men noen ganger vill hun vere litt med dei andre. Altså jeg ser at hun vil vere med meg men liksom kossen kan eg gjør sån at hu vill vere med meg oftere. jeg slitter med venner. I nå tiden så er eg med noen som eg ikke egentlig vill vere med..:( dette er så vanskelig å forklare då. Håper du kan forstå å svare meg. 

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du vil være venn med hun, og at hun vil være venn med deg. Jeg synes kanskje du bør prøve å bli venn med flere av hennes venner. Jeg legger ved noen artikler som kan hjelpe deg med det! Ta også kontakt med Julia, inviter hun med på aktiviteter og vær hyggelig. Jeg tror det hjelper mye, i tillegg må du være deg selv. Det er det aller beste!

Om de gamle vennene dine slår og liknende, må du si i fra til noen voksne. Håper dette hjelper, og lykke til. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap