Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Jeg skjelver når jeg snakker med idolene mine. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 15 år som ELSKE The Main Level, men jeg har et problem. Når jeg møter dem begynner jeg å skjelv og klarer nesten ikke snakke. Dette synes jeg er veldig irriterede for egentlig har jeg egentlig mye jeg vil si dem. Har til no møtt dem 15-16 ganger og jeg tror jeg har blitt litt tøffere, men jeg vil bli litt tøffere enn som så. Siste gang jeg møtte dem sprang æ mot dem bakfra og tok rundt dem og bare Heia gutta. Da snakka vi, men skjelvinga va der fortsatt. Er litt sjentert til vanlig, men vil ikke være det når æ møte idolan mine om du skjønne. Noe jeg kan gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Det er så mye du vil si, men det er vanskelig å få det ut. 

Det er klart at man blir usikker og sjenert når man snakker med noen man ser opp til. Det er ikke så mye man kan gjøre annet enn å trene på å bli bedre på det. Jeg tror du bare skal prøve å slappe av i nærheten av de, og kaste deg ut i det. Tenk at det er venner av deg og at du ikke har noe å være nervøs for - for når alt kommer til alt så har du egentlig ikke det. 

Jeg tenker du kanskje kan forberede et spørsmål til neste gang dere møtes, så har dere et sted å starte samtalen. Da setter du deg et mål selv, og det blir enklere å ta kontakt. 

Håper dette hjalp deg på vei. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap