Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hadde sex med en gutt som venninna mi liker

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har gjort noe skikkelig dumt. Jeg hadde sex med en fyr som jeg vet at venninen min liker. Eller hun vet ikke om hun liker ham eller ikke, men uansett. Jeg klinte med han første gang på en fest, så fortalte hun meg etterpå hvordan hun følte. Jeg sa at det ikke kom til å skje igjen, men det gjorde det jo. Hun vet ikke at vi hadde sex, og jeg vet ikke om jeg burde si det eller ikke, eller hvordan. Jeg vil ikke miste vennskapet vårt. Jeg liker ham egentlig ikke på noen som helst måte, så jeg vet ikke helt hva som er galt med meg. Spørsmålet er egentlig om jeg burde si det eller la være, og i så fall hvordan?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17 år.

Takk for spørsmål.

Du skriver at du har hatt sex med en gutt som du vet at venninna di kanskje liker litt.

Nå lurer du på om du bør fortelle henne dette. Hvis du ikke tenker at hun kommer til å ha noe mer med gutten å gjøre, så tenker jeg at det kanskje er like greit å la være å fortelle det, fordi jeg tror det kan skade vennskapet deres.

Hvis ingen av dere har tenkt å ha noe mer å gjøre med gutten, så er det sikkert like greit å la det være. Men hvis venninnen din liker han og har tenkt å involvere seg mer med ham så tenker jeg at du må vurdere om du skal si noe.

Håper dette ga mening for deg og lykke til. 

Hilsen Helsesøster Frøydis i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater under vann (colourbox.com)

Det er faktisk viktig og lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men ellers også.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex