Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Venninnen min stoler ikke på meg..

Jente 14 år
 

Spørsmål

Bestevenninnen min stoler ikke på meg. Jeg tror det det har med at hennes bestevenn flyttet langt unna rett før vi ble venner. Hun har stolt på en personi flere år. Men hvis hun hører falske rykter om meg tror hun på de, helt til jeg tvinger det ut av hun. Jeg bare skjønner det ikke. Vi kan snakke om alt, men jeg tror ikke hun noen gang kunne sagt en stor hemmelighet til meg. Jeg sier mye til henne. Jeg bare føler meg veldig frustrert. Hun blir også veldig sur hvis vi diskuterer noe og jeg ikke er enig i hennes synspunkter. Plizz hjelp er såfrustrert, hun er mitt alt

Besvart 09.06.2017 22:37
 

Svar
Hei

Mitt råd til deg når det gjelder venninnen din, er å snakke åpent med hun. Dette råder jeg deg til å gjøre på en hyggelig måte, sånn at dere får oppklart ting. Det er viktig med gode venner, så fortell gjerne at du støtter hun. Jeg forstår at dette kan virke vanskelig, fordi du går i mot egne følelser. Jeg tror sannheten er at du får igjen for det senere, selv om det er vanskelig å se akkurat nå!
 

Andres grenser kan forresten være forskjellige fra dine, så ikke tving hun til å fortelle noe hun ikke vil. Dette fikser du :)

Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater under vann (colourbox.com)

Det er faktisk viktig og lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men ellers også.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre