Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Ung.no hjelper deg med å finne rett prevensjon.
Ung.no hjelper deg med å finne rett prevensjon.

Venninnen min stoler ikke på meg..

Jente 14 år
 

Spørsmål

Bestevenninnen min stoler ikke på meg. Jeg tror det det har med at hennes bestevenn flyttet langt unna rett før vi ble venner. Hun har stolt på en personi flere år. Men hvis hun hører falske rykter om meg tror hun på de, helt til jeg tvinger det ut av hun. Jeg bare skjønner det ikke. Vi kan snakke om alt, men jeg tror ikke hun noen gang kunne sagt en stor hemmelighet til meg. Jeg sier mye til henne. Jeg bare føler meg veldig frustrert. Hun blir også veldig sur hvis vi diskuterer noe og jeg ikke er enig i hennes synspunkter. Plizz hjelp er såfrustrert, hun er mitt alt

Besvart 09.06.2017 22:37
 

Svar
Hei

Mitt råd til deg når det gjelder venninnen din, er å snakke åpent med hun. Dette råder jeg deg til å gjøre på en hyggelig måte, sånn at dere får oppklart ting. Det er viktig med gode venner, så fortell gjerne at du støtter hun. Jeg forstår at dette kan virke vanskelig, fordi du går i mot egne følelser. Jeg tror sannheten er at du får igjen for det senere, selv om det er vanskelig å se akkurat nå!
 

Andres grenser kan forresten være forskjellige fra dine, så ikke tving hun til å fortelle noe hun ikke vil. Dette fikser du :)

Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater under vann (colourbox.com)

Det er faktisk viktig og lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men ellers også.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap