Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

En venninne av meg sender nakenbilder, men jeg er homofil..

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Det er en 00-er jeg holder på med som sendte meg titts på snap eller jeg holder ikke på med henne men hun tror det men hun vet ikke at jeg er gay! MEN Over til snap greia hun sende rett etter på my story bare screen shoot de så jeg gjorde det da så skrev hun NICE ELLER? Å jeg aner ikke hva jeg skal svare men hun går på en annen skole og kan lzzm ikke si at jeg er gay til hun eller hva skal jeg?

Besvart 09.06.2017 22:39
 

Svar
Hei

Jeg ville kanskje sluttet å ta kontakt, dersom hun ikke er en viktig venn for deg da. Ellers, kan det være lurt å oppklare situasjonen og fortelle om legningen din - men bare dersom du er klar. Husk at du også kan fortelle at du ikke ønsker slike bilder av hun, på en høflig måte!

Legger ved en link som kanskje hjelper deg litt. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater under vann (colourbox.com)

Det er faktisk viktig og lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men ellers også.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre