Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg kan høre broren min ha sex med kjæresten sin gjennom veggen. Hva gjør jeg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei ! jeg har en bror som har en kjærste å når kjærsten kommer alltid på besøk så har dem seg.... å jeg kan høre det veldig godt. ( vi har romm sidna hverandre å veggen er veldig tynn. Jeg har prøvd å si det til han litt sånn som en liten påminnelse at det er tynne vegger, men tror han ikke forstod det. Hva skal jeg gjøre?? Skal jeg si noe eller ikke?

Besvart 06.12.2017 11:40
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Selv om sex og samliv på veldig mange måter er en fantastisk ting, så er det ikke alltid like kult å høre på. Spesielt ikke når det er broren din det er snakk om. Jeg har forståelse for at dette kanskje er litt kjipt. 

Om du føler selv at han ikke tok hintet, så er det faktisk mulig å prate med ham. Du kan rett og slett fortelle at du alltid hører dem når de har sex og at du synes det er litt ubehagelig. 

Når dere har begynt å snakke om dette, så kan dere også eventuelt komme fram til en løsning. Jeg vil tro at broren din mest sannsynlig ønsker å fortsette med å ha sex med kjæresten sin, og vil muligens fortsette å gjøre dette uansett om du hører ham eller ikke. Dere bør dermed komme fram til en løsning som fungerer for dere begge. For eksempel at noen spiller veldig høy musikk eller at de prøver å bråke mindre osv. Dette må dere finne ut av selv! :)

Jeg håper dette svaret var til hjelp og ønsker deg virkelig masse lykke til! :)

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex