Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg er ikke klar for kjæreste, hva skal jeg si til han?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har snakket med en gutt i rundt 1 måned. Her en dag var han på besøk hos meg, vi så på film og han koste med meg (holdt hender, lå på skulderen hans). Problemet er bare at jeg ikke er klar for et forhold.. Vi har jo ikke snakket lenge og ting kan endres, men han virker veldig interessert. Jeg er redd for å si til ham at jeg ikke er klar for et forhold, fordi jeg er redd for å såre ham. Jeg har så masse skolearbeid, og jeg sliter med å ta meg tid til alle vennene mine, og hvis jeg også skal få meg kjæreste, hvordan skal dette gå opp? På denne ene måneden vi har snakket sammen har vi bare fått tid til å finne på noe en gang, og det sier litt om hvor god tid vi begge har... Jeg vet ikke om jeg har følelser for han.. Hva jeg skal gjøre?

Besvart 13.12.2017 15:53
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Det beste er nok å være helt ærlig med denne gutten. Du har lov til å ville vente med å få deg kjæreste. Som du sier har dere jo også bare pratet sammen i en måned. Det er bare fint å ta seg god tid. Forhåpentligvis vil han være enig i dette. Prøv å forklare han at du ønsker å ta det rolig og ikke forhaste deg. Dere har ikke kjent hverandre lenge og du ønsker rett og slett å bli litt bedre kjent før det blir snakk om et forhold.

Jeg skjønner at du er redd for å såre han, men det mest rettferdige vil være å fortelle han sannheten. Da vil han få en sjanse til å tenke over situasjonen og ta et standpunkt. Og husk; det er ikke noe galt i å ville vente litt. Dere har god tid på dere!:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene