Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min har skrevet masse til guttene jeg liker fra min bruker

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, Veninna mi har fott 3 gutter jeg er forelsket i til å blokke meg. Kjønner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg pleide før å se på va de så på. kjekke når de er på og ikke på men nå kan jeg ikke det lengere. På grund av hunn så kan jeg ikke se hva de gjør å følge med på om vi har noe til felles. En etter en blokker meg pågrund av hunn.' Jeg vet ikke om jeg vil vere venn med hun noe mere. Jeg tørte ikke sende melinger til de og hun gjore det for meg men hun skrev ting som ikke var aktuelt. Han gutten jeg liker likte ikke hun. Hun sa at han er frekk og slem og at han må lere at han ikke er best. Hun skrev frekke ting til han fra min telefon og nå blokka han meg. Jeg vil ikke si til hund at han blokka meg fordi sist jeg var med hun sa hun at jeg er heldig vis han blokker meg fordi da har jeg ike noe med han å gjøre men jeg vil jo ha noe med han å gjøre. Jeg vil ikke at han skal synes jeg er iriterende frekk og rar bare fordi han er det. Skal jeg beholde venskape? Vordan skal han tilgji meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først og fremst så tenker jeg at det ofte er best å skrive med folk man liker selv. På den måten har man kontroll på hva som bli sagt, og man unngår å havne i situasjoner som dette.

Når det kommer til vennskapet med venninnen din så tenker jeg at det kan være en fin ting å ta opp med henne at du ikke syntes dette var OK. Du kan jo forklare henne at selvom hun ikke liker noen så må ikke det bety at de er feil for deg, eller at du ikke kan like dem. Prøv å snakk litt ordentlig med henne om dette, og si at du syntes det er dumt når det blir slik det har blitt nå. Forhåpentligvis så klarer dere å ordne opp og å bli venner igjen når dere har fått snakket om det.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap