Hopp til hovedinnholdet

Det er ingen som liker meg...

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei det er ingen gutter som liker meg, jeg har en haug med gutter venner men jeg har andi hat en kjæreste, men jeg hadde en sommer kjæreste i 5 uker, men det følelsen som at ingen er forelsket i meg men jeg liker og ha gutter venner med ite jeg begynte på ungdomsskolen så mistet jeg alle gutter vennene minne så da tenker jeg hva har skjedde har jeg blit så vanskelig å bli ven med

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror at linkene kan hjelpe deg med spørsmålene du har. Husk at du er god nok som du er, og det kan hende det er andre grunner enn deg selv til at det har blitt slik. Plutselig vil det komme inn en gutt i livet ditt som liker deg for den du er. Ikke minst er det viktig at du liker han også :) Lykke til!


Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap