Hopp til hovedinnholdet

Jeg og venninnen min liker samme gutt!

Jente 17 år
 

Spørsmål

Så greien er at bestevenninnen min og jeg begynte på forskjellig VGs også så hun en gutt som hun ville snakke med, hun ville at jeg skulle begynne å snakke med han først (på Snapchat) for da hadde d ikke vært så rart om hun addet han etter en liten stund(ingen av oss kjente han). Men nå liker han meg og jeg liker han. Jeg har egentlig aldri likt noen før og er ikke så mange som har likt meg så dette er litt spesielt. Og jeg klarer ikke å stoppe å tenke på han og sånn.Og når jeg sa dette til bestevenninna mi sa hun at d var trist og hun ble litt sur og hun skjønte ikke hvorfor jeg har begynt å like han osv... hun sier liksom den eneste jeg synes var interissant på skolen liker deg og du liker han og hun synes det er veldig trist, hun sier at jeg kan finne noen andre å like. Men dette føles spesielt. Nå har jeg såret besteveninnen min og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det hadde blitt veldig rart å bli sammen med han gutten pga alt dette, men jeg liker han så godt. Hva skal jeg gjøre???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår problemet. Prøv å forklare at du ikke kan styre over følelsene dine, og at det ikke handler om at du ville prøve å ta gutten fra henne. 

Hvis hun blir veldig såret, må du kanskje tenke gjennom hva som er mest verdt å satse på. En venn kan være veldig viktig å ha, mens gutter noen ganger kommer og går i den perioden du er i nå. Men, du må selvfølgelig også ta hensyn til dine ønsker. Kanskje åpner det seg en mulighet for at dere kan bli sammen senere? Artiklene under kan hjelpe deg videre :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap