Hopp til hovedinnholdet

Angrer på at jeg sluttet på fotball

Jente 16 år
 

Spørsmål

jeg spilte fotball i mange år før jeg sluttet jeg sluttet for ca 1 år siden og jeg angrer litt nå jeg angret ikke i starten men no gjør eg det. jeg har ingenting å bruke fritiden min på. jeg sluttet fordi at jeg ikke hadde noen venner på laget. jeg følte ikke meg velkommen og jeg følte meg i alle fall ikke noe god. og no så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. jeg kan jo ikke begynne igjen fordi at det er jo de samme folkene som er på laget og no så er jeg sikkert dritt dårlig uansett.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du angrer på at du sluttet på fotball. Samtidig er det slik at du ikke ønsker å starte på fotball laget på nytt da det er de samme jentene som er på laget. Kan du starte på et annet lag? Det er sikkert flere fotball lag der du bor. Ta kontakt med en av de andre lagene for å høre om du kan starte hos dem.

Når du starter på fotball igjen tar det nok ikke så lag tid før du er tilbake i den formen du var i. Det er heller ikke sikkert at de andre har blitt så mye bedre. Det viktigste er at du har det morsomt og at du trives med det du gjør. 

Du kan også sjekke hvilke treningstilbud som finnes i din kommune. For å finne ut om du trives med noen andre aktiviteter må du nesten hoppe ut i det å prøve. 

Lykke til!

 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Tren og ha det gøy!

Jente jogger (colourbox.com)

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap