Hopp til hovedinnholdet

Ser kjæresten på snapmap

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har bare et spørsmål til dere som kanskje er litt barnslig å svare på. Men uansett, jeg har en kjæreste (la oss nå kalle han Ole) og en bestevenninne (Trine). Det som er problemet er at på Snapchat så har man et sånt snapkart hvor man ser hvem som er på når og hvor. Og da ser jeg ofte at kjæresten min er på samtidig som bestevenninna mi, og ingen andre er på. Hun bestevenninna mi sier hun ikke liker han, men har løyet om diverse ting før, men jeg tror mest på henne, men kan ikke være helt sikker. Han sier også at han er glad i meg, og bestevenninna mi sier også at han er glad i meg. Og det er en ting til som jeg synes er litt irritabelt, og det er at han neste. ikke tørr å snakke eller liksom le og være komfortabel med meg, men det gjør han med bestevenninnene mine og vennene sine. Hva skal jeg gjøre med det? Er det fordi han er like redd som meg for å si eller gjøre noe feil? Hilsen en litt forvirret jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er noe du tenker på! Men for å få svar på noe av det du lurer på, så tror jeg rett og slett du bare må prate med han :-) Snakke med han om hva du føler og tenker. Da vil det kanskje være lettere å forholde seg til både han og venninnen din. Det høres ut som om dere trenger å snakke med hverandre og få luftet litt ting :-) Når det kommer til snapmap og det å trekke konklusjoner utifra det, så tror jeg du skal være forsiktig. Snakk med han, eller begge, så tror jeg nok at du kan få svar på det du lurer på :-)

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap