Hopp til hovedinnholdet

Møtt en gutt på nettet, kan det funke?

Annet 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg viste ikke I hvilken evne Jeg skal legge det, så derfor Jeg valgte å skrive her... Jeg ble kjent med en gutt som bor i utlandet og vi begynte å snakke sammen men vi har aldri møttet og derfor Jeg har ikke vært på date med han enda. Jeg vil at vi skal ha en date men det må være på nettet. Har dere noen forslag for dating på nette? Og jeg lurer på hvordan dette her kommer til å funke hvis vi aldri møttes? Er det mulig å bli sammen og hvordan kommer dette her til å funke? (Jeg er ikke kjent med sånne type kjærlighet)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å svare på om et forhold med noen man har møtt over nettet kan funke eller ikke. Det er nok likevel slik at det som oftest er mer komplisert enn andre forhold. Du skriver også at han bor i utlandet, og dermed blir jo sansynligheten for at dere kan møtes ganske mye mindre. Det vil i så fall kanskje bli lenge til, og da kreves det jo at dere holder en god kontakt frem til det skjer.

Jeg tenker også at det er veldig viktig å være obs på utfordringene og farene ved å møte noen over nettet. Du har jo aldri møtt personen, så helt sikker på hvem han er er det vanskelig å være. Det kan selvsagt være en veldig fin fyr, men det å få et helhetlig inntrykk er nok vanskelig over nettet. Vær derfor veldig forsiktig med hvem du snakker med, og forsikre deg så godt du kan om at han faktisk er den han utgir seg for.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap