Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke ha kontakt med en venninne lenger

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har hatt en venninne ganske lenge, og begynner og bli ganske lei. Hun har fått nye venner på ungdomsskolen i en annen klasse og behandler meg og de andre for backup’en hennes. Jeg er veldig lei av henne, fordi hun krever så mye av meg. Og nå i ukedagene har jeg ikke overskudd til å være sammen Med henne. Så i det siste har jeg prøvd å «unngått» henne litt. Men jeg lurer på hvordan jeg kan på en snill måte skyve henne litt unna, når hun er så på meg hele tiden?

Besvart 31.08.2018 13:58
 

Svar
Hei

Hvis både du og venninnen din har fått andre venner, tror jeg at problemet kan løse seg på denne måten. Du trenger ikke å ta initiativ eller kontakt, men kan være hyggelig hvis hun gjør det. Jeg tror du får mest ut av å gjøre det på den måten :) 

Under har jeg lagt ved en link som kan gi litt mer informasjon, dette kan hjelpe deg med å svare på spørsmålet ditt. Les gjerne den for videre hjelp!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap