Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 19 år som er svært ensom, har ingen venner.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei er en gutt på 19 år som er svært ensom har ingen venner og jeg har prøvd og komme i kontakt med flere jenter men ingen er interessert i og møte meg og har snakket med folk som sier at det er vanlig og spørre jenter rett ut om de har lyst til og finne på noe men ingen har lyst har derfor følgt etter noen ukjente for og roe ned kroppen har følt at det hjelper og være på samme sted som andre uten at de har lyst til og vær venn med meg jeg lurer på om jeg skal fortsette med det hvis det hjelper for meg har snakket med en politimann som jeg kjenner for lurte på om det er ulovlig og kjøre etter en russebuss men han sa at så lenge du ikke skremmer de så kan du kjøre etter og vær på samme sted jeg er en veldig snill person så syns at det er rart at ingen jenter vil finne på noe med meg

Besvart 20.09.2018 07:21
 

Svar
Hei gutt 19 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Jeg forstår at du er ensom. Det er ensomt når man ikke har noen venner. 
Det er så fint at du er så snill person. Da er det bare et tidsspørsmål før du finner deg venner og kjæreste. 
Mange finner venner og kjæreste via hobbyer. Er det noe du liker å gjøre av aktiviteter? Trening, turistforenings-turer til fjells, ungdomspolitikk, naturvern? Det er lett å snakke med mennesker når de liker det samme som en selv for da har en det felles.
Du kan også prøve venne apper og dating apper, og nettsider.  
Når du er på steder der det er mange mennesker kan du også snakke med de. Hvis du er høflig og hyggelig blir de ikke redde. 
Mange blir også kjent med andre via slekt og familie. Er det noen yngre i slekta di som du kan ta kontakt med? Kanskje den kan presentere deg for sine venner? 
Du kan også snakke med helsesøster på helsestasjon for ungdom om dette. Helsesøster kjenner nærmiljøet ditt og kan hjelpe deg med tips. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her. Da slipper du å si så mye til å begynne med.


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ensom? Du er ikke alene!

Ensom gutt (colourbox.com)

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

Les mer

10 tips til å få nye venar

Jenter som prater (www.colourbox.com)

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

Les mer

Dating på app

Mobiltelefon i hånda (colourbox.com)

Har du lastet ned en app der du kan matche og snakke? Har du kjent på hvordan selvtilliten din styres av tilbakemelinger du får? Jente, 16 år deler sin erfaring med en app for matching og gir deg råd for hva du gjør når spørsmålet om "nudes" kommer.

Skrevet av jente, 16 år

Les mer

Sveip deg til venner

To jenter sitter ved siden av hverandre, og den ene jenta har en data i fanget sitt. (www.colourbox.com)

Sliter du med å finne venner? Da er kanskje en venne-app noe for deg.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser