Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bestevenninnen min velger alltid å være sammen med andre enn meg

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13 år. Jeg har ei bestevenninne som jeg føler at alltid liker å være med de nye bestevenninnene sine istedenfor meg. Jeg har gode grunner til å være lei meg over det. Ikke fordi hun har nye bestevenner, men jeg ser bare hvor mye hun vil være med de istedenfor meg. Jeg har en fortid med hu. Hun var jo liksom ikke med noen, fordi hun var den nye i klassen. Alle likte hun før, men så trudde noen at hu stjal bestevennene til folk, så hun gikk liksom vekk. Også var hun alene og da var jeg bare med hun fordi jeg syntes synd på hun, men noen måneder senere fant hun noen nye bestevenner. Jeg er god venn med de og har vært det lenge, men bestevennen min er liksom alltid med de, og hun inkluderer meg aldri. Hun inviterer de til alt mulig som om de har kjent hverandre hele livet, men jeg har sett at hun aldri har engang hatt planer om å invitere meg. Hun tror at det går bra, fordi jeg ikke viser hva jeg føler. Så jeg trenger da hjelp med dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer