Hopp til hovedinnholdet

Snakker med kjæresten til bestevenninnen min

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Bestevennen min har en kjæreste nå som vi begge kjente fra før av. Vi gikk på ungdomsskolen sammen alle 3, jeg begynte ikke å snakke ordentlig med KJ hennes før de ble sammen. Vi fikk også bedre kontakt etter at jeg flyttet. Jeg og KJ hennes har snakket litt av og på i noen måneder nå som kun venner, men samtalene våre er på en måte litt *intime men ikke sånn ille. Vi har laget en slags tulleavtale og sagt at det er kun mellom oss og han sier vi holder det for oss selv.

Besvart 19.10.2018 02:20
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 


Det høres ut som om du har litt dårlig samvittighet for at du prater med han. Og det virker også som om han, kanskje også, ikke synes det er så greit gjort mot kjæresten sin, når han ber dere holde dette imellom dere. Jeg synes du skal slutte å prate med han på denne måten, om du får dårlig samvittighet for det. Det er kanskje lettere sagt, enn gjort, men jeg tror nok det er det beste for dere begge :-) 

Om du ikke synes det er greit gjort ovenfor venninnen din, at dere snakker sånn sammen, så synes jeg du skal si til han at dere ikke kan fortsette. Om du vil være fortsette vennskapet med venninnen din og være grei mot henne, så tror jeg du må være ærlig ovenfor både deg, henne og han! Håper du finner ut av dette! Snakk gjerne også med noen du stoler på om dette, enten det er foreldre, helsesøster eller noen andre. De kan kanskje gi noen tips, eller bare være gode å snakke med :-)

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap