Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg kombinere venner og kjæreste?

Jente
 

Spørsmål

Hei,jeg er forelska i en gutt som jeg er sammen med men det ødeleger venskapet Mitt meg venina mi hva skal jeg gjøre?pliz svar

Besvart 12.01.2019 22:36
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Jeg tror det viktigste du kan gjøre er å snakke med venninnen din, og finne ut av hva som er problemet. Det er eneste måten dere kan klare å finne en løsning. Vil hun at dere skal gjøre det slutt, vil hun være mer sammen med deg?
Jo mer dere får snakket om situasjonen, jo lettere er det å finne en løsning på problemet. 

I tillegg legger jeg ved flere nyttige artikler du kan ta en titt på. Les gjerne den som handler om hvordan man skal kombinere venner og kjæreste. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap