Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i ei muslimsk jente, Hvordan finne ut hva familien hennes mener?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

så her er greia, jeg er veldig interessert i en jente på trinnet mitt. Vi ler ofte sammen og vi har det gøy med hverandre. Jeg tror at hun liker meg tilbake også, det er ofte hun tar på meg uten grunn og knærne våre har vært inntil hverandre uten at hun har flyttet seg vekk, men hun er da en muslimsk jente. Hvordan funker forhold med muslimske jenter? Hvordan kan jeg finne ut hva familien synes er greit? Jeg møtte foreldrene en gang når jeg og pappa skulle kjøre henne til en fest. De virker hyggelige, og ut ifra min mening virker det ikke som de synes det er veldig farlig at vi henger sammen.

Besvart 15.05.2019 21:12
 

Svar
Hei

Det er deilig å være forelsket. Det høres ut som hun også liker deg. Du skriver at hun er ei musilimsk jente og du lurer på hva familien hennes vil tenke om dere ble sammen.

Musilimske familier er veldig forskjellige. Noen ønsker ikke at barna deres skal bli kjæreste med noen som ikke er muslimsk, mens andre er mer liberal. Det vil si at de synes det er greit at barna får bli kjæreste med foreksempel en kristen gutt eller jente.  

Jeg vil anbefale deg å spørre henne. Hun vet nok best hva hennes egen familie synes er greit eller ikke. Ut fra det du skriver høres det ut som hun både får være sammen med deg og ikke minst dra på fest. Det sier meg at familien hennes er liberal. 

Bli mer kjent med henne, så vil det bli naturlig å spørre hva hun tenker om å bli kjæreste med deg etterhvert. Hvis hun vil bli kjæresten din vil du nok også få vite hva familien hennes mener om forholdet. 

Lykke til med forelskelsen. 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Lever du mellom to kulturer?

To jenter (colourbox.com)

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap