Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg hadde sex med har kanskje kjæreste. Råd?

Jente 18 år
 

Spørsmål

For noen dager siden hadde jeg sex med en gutt jeg møtte på fest. Eller det var ikke penis i vagina, men klining, kosing og fingring. Det var han som inviterte meg hjem til seg selv. Men dagen etter ble jeg invitert til noen venner igjen og da var han der med en annen jente. Jeg ble litt overrasket, og så på Facebook senere at han hadde som status at han var singel men at denne jenta hadde lagd en post hvor hun skrev hvor glad hun var i ham. Jeg tolket dette som at de er kjærester, men hvordan skal jeg konfortrere ham om dette? Han lå med meg mens han hadde dame?

Besvart 24.05.2019 11:04
 

Svar
Hei

Mitt beste råd er at du prøver å være saklig og tydelig ovenfor gutten. Si gjerne at du blir lei deg og litt oppgitt av det han har gjort, og at du også synes det er dårlig gjort ovenfor jenta. 

Man kan ikke bestemme over andres handlinger, men du har lov til å markere deg. Ved å skrive på en moden måte får du fram beskjeden, samtidig som du slipper å legge for mye energi i en gutt som er veldig mye mindre moden enn deg.

Ta gjerne en kikk på artiklene under. Lykke til! :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse