Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min og jeg liker samme gutt, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i en gutt via nettet, men vi har møtt han på en håndballcup han er kjempe snill.. men bestevennen min liker han hun også og da kan jeg lzm ikke prøve meg pga da blir hu sur og lei seg...

Besvart 29.05.2019 20:02
 

Svar
Hei Jente 14år!

Jeg forstår at dette kan være en vanskelig og litt forvirrende situasjon for deg, så jeg skal prøve og svare deg så godt jeg kan. Det at bestevenner liker samme person(er) er ikke uvanlig, men du må passe på så denne doble forelskelsen ikke kommer mellom deg og venninnen din som du allerede er redd for. 

Men dette ansvaret er på ingen måte bare ditt, og det må en innsats til fra både deg og venninnen din for å unngå krangling. Har dere snakket sammen om hva dere føleler om denne forelskelsen? Det kan være en god idé. Du kan fortelle venninnen din at du også liker denne gutten og at du ikke vil såre henne, men at du har litt lyst til å prøve deg. Det ingenting som tilsier at hun har første rett på denne gutten og derfor rett til å bli lei seg men ikke du. Stol på deg selv, vær selvsikker og fortell henne hva hun føler. Jeg heier på deg! :))

Vedlagt ligger det noen artikler med ekstra tanker og perspektiv som jeg håper kan hjelpe deg! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap