Hopp til hovedinnholdet

Jeg var ikke ærlig med venninnen min.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. For litt over en mnd siden ba kj’en til venninna mi om å snakke med meg, det var ganske sent rundt 1-2 på natta. Han sendte meg mld om at han trengte hjelp siden han har ganske deppa (suicidale og sånt ) og han hadde ingen andre å snakke med siden hu ( kjæresten) hadde lagt seg, så ha spurte meg og om hjelp og det gjorde jeg, moren min var også våken da og jeg snakka med hu og hun ville ringe foreldre Hannes men det ville ikke keg men hu gjorde det alikavell. Og kj’en til venninna mi ba meg om å ikke si det til hu eller noen andre så jeg gjorde ikke det og jeg hadde tenk å si det til venninna mi litt senere og for noen dager siden fikk hun vite det av kj’en hennes før jeg fikk sagt noe, jeg skjlnner at hu er sint og sur på meg, men har jeg rett til å være litt lei meg over noe jeg har gjort hvis dere skjlnner? Og var det lurt av meg å ikke si det? Gjorde jeg noe dumt elr hva alt går i mot meg og jeg vet kkke om jeg kan føle meg litt lei meg over deg, selv om det var jeg som starta

Besvart 14.06.2019 22:34
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er en vanskelig situasjon for deg. Slik jeg ser situasjonen har du ikke gjort noe galt. Gutten ville ikke at du skulle fortelle det videre, og det respekterte du. Jeg syntes du skal ta initiativ til å snakke med jenta om det som har skjedd, og fortelle din side av saken. Jeg syntes det er fint at du respekterte guttens ønske, og lot han fortelle det til kjæresten sin. 

Ta kontakt med jenta, og fortell at du aldri mente å holde noe skjult, men at du rett og slett ville gi gutten tid og mulighet til å fortelle det selv. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap