Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

En venninde av meg, har litt vanskeligheter med foreldrene sine. Og det går utover vennskapsforholde vårt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En venninde av meg, har litt vanskeligheter med foreldrene sine. Og det går utover vennskapsforholde vårt. Vi har vært venner siden vi sto i bleie og bare smilte til hverandre uten og snakke. Vi hadde ikke så veldig mye kontakt i løpet av ungdomskolen. Men slutten av ungdomskolen og sommerferien så finn mye utrolig bra kontakt. Siden det har vi vært sammen hver eneste uke. Savner hverandre med en gang vi ikke ser hverandre. Vi er som to søsken som elsker hverandre. Men problemet er da at, venninda mi klarer ikke og snakke med foreldrene sine. Hun spørr feks om hun kan være med meg ut og møte andre venner. Hun får ikke lov til det, fordi dem mener jeg og henne har vært mye sammen i det siste. Men etter nok mas, så får hun lov. Men hun må inn kl 20:00 om kvelden fordi det er skole neste dag. Hun blir 16 år og må inn kl 20:00. Det er ikke normalt?! Hun snakker om dette til meg flere ganger. Hun irriterer seg grønn over det! jeg sier til henne at hun må snakke med dem og si det samme som hun sier til meg, til dem. Men hun blir redd. Hun sier til meg at hun ikke klarer og snakke med dem. Vist hun gjør det. Så avbryter de henne med andre temaer og hun feiger ut med og gråte. Pluss at hun er veldig redd for og få konsekvenser. Dette går da utover venneforholde til meg og henne. For dem er ikke så veldig begeistra for meg. Siden jeg har en del forskjellige vennetyper. Pluss at foreldrene hennes klager på mine foreldre. Dem mener mine foreldre ikke er gode nok foreldre, fordi jeg får lov til og være ute seinere enn 20:00 og dra på konserter og feste. Og garantert fordi foreldrene mine er ikke som alle andres. De går ut og har det gøy med sine venner også. Dem drar på konserter og drar gjerne med meg dit dem vet jeg har gøy av og være. Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Hadde dere hatt noen gode råd. Tar jeg gjerne imot dem. Jeg er bare så indelig redd for at det skal ødelegge mer av vennskaps forholde vårt. For jeg og henne ser på hverandre som søstre, bestevenner og barndomsvenner! Hadde vært fint med noen råd, altså! :) Takk på forhånd. Hilsen en som er veldig glad i venninda si.
account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer