Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir mobbet og folk kaller meg skada, men jeg har ikke gjort noe og jeg har vært hos rektor 32 ganger siden jeg begynte på skolen, men jeg gjorde aldri noenting. Pils hjelp meg... Hodet mitt er tomt og jeg føler at det ikke er noe poeng i å leve så jeg svarer aldri når noen ringer meg og kjæresten min slo opp med meg fordi de andre jentene ikke liker meg. Det er ikke min feil!

SVAR

Besvart 14.12.2020 08:02:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle