Hopp til hovedinnholdet

Mulig for meg å gå tilbake på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 20 år uten fagbrev. Jeg har fullført 3 år på videregående skole uten å gå i lære, gjennomført førstegangstjeneste i Hæren, og nå er jeg på søken etter en jobb. Men det har vist seg vanskelig da jeg ikke har så mye å by på av utdanning og erfaring innenfor den bransjen jeg vil jobbe i, nemlig som bartender eller servitør. Nødløsningen min er å bli grenader i Hæren da dette er et miljø jeg kjenner og er trygg på, men jeg ønsker å flytte sammen med kjæresten så vil helst se hvilke andre muligheter jeg har først. Spørsmålet mitt er derfor om det er mulig for meg å gå tilbake på skolen og ta Resturant og Matfag, eller er det løpet kjørt for lengst? Har dere evt. noen tips til hvordan jeg kan jobbe med personligheten min og bli mer frempå? Jeg har jobbet som ryddegutt enkelte kvelder, og har blitt fortalt at jeg å bli mer utadvent for denne bransjen. Det er noe jeg virkelig ønsker, da jeg har hvert ganske sjenert hele livet. Er evig takknemlig for svar.

SVAR

Besvart 09.11.2015 13:28:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle