Hopp til hovedinnholdet
 

Spørsmål
Hei.
Jeg er ei jente på 16 år som har en historie og noen spørsmål.

Da jeg var alene hjemme en lørdags ettermiddag kom en skikkelig fin gutt fra 1. vg. på besøk til meg. Han sa at han ville spørre meg om noen spørsmåk ang. et prosjekt han hadde på skolen. Jeg sa ja, og han kom in. Han insisterte deretter på å gå opp på rommet mitt. Uten å tenke mer på det gikk jeg med på det. Da vi hadde sittet på senga mi en stund og han hadde spurt meg noen vanlige spørsmål om hvordan jeg ligger an på skolen og hvordan jeg forbereder prøver ect. begynte han å ta meg på låret. Jeg gjorde ikke motstand, for jeg likte ham jo. Han sa så:

"Du er jo dritdeilig, vi to er skapt for å knulle 24 timer i døgnet"

Jeg trodde han tulla så jeg lo og svarte ja på en ironisk måte. Men etter det begynte han å ta meg i skrittet og da skøv jeg han unna. Jeg er ikke så stor og sterk, men han er kjempesterk, så han pressa meg ned i senga og flerra opp toppen min. Jeg lå der bare i BH, og begynte å bli litt redd. Dermed sa han:

"Fy faen du han store pupper, så nice!"

Jeg ble kjemperedd og begynte å prøve å vri meg unna, men til ingen nytte. Han begynte så å kline med meg, og slikke seg nedover kroppen min. Han rev av seg alle klærne mine og sine egne, jeg gjorde egentlig lite motstand fordi jeg syntes det var godt når han slikka meg, men jeg ville egentlig ikke. Det verste var at han tvinget meg til å suge ham, og det syntes jeg var ekkelt!! Etter det hadde han sex med meg kjempelenge, og begge fikk orgasme, og det som var. Jeg var jomfru så jomfruhinna mi sprakk og jeg blødde litt. Etter alt sa han at han elsket meg og at vi to var ment for å være sammen. Jeg vet ikke hvorfor jeg svarte ja, kanskje fordi jeg var så livredd og utmattet etter alt han hadde gjort mot meg den dagen.

Er dette voldtekt? Jeg ville jo ikke, men gav opp til slutt. Jeg har aldri hørt om jenter som får orgasme når de blir voldtatt, så ville kroppen min dette? Går det an å få mindre pupper? Btw. Vi har hatt sex 3 ganger med ham etter dette uten at jeg egentlig ville, men lyver og sier at jeg har kjempelyst. Han er jo kjempekoselig til vanlig, og sånn, men ikke når vi er alene. Jeg føler med veldig lite verd når han gjør slike ting med meg ...

Hilsen "billen"
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Denne gutten har lagt stort press på deg for å få sex med deg. Jeg syns dette høres ut som et overgrep, utfra det du forteller. Akkurat den følelsen du får av mindreverd er ofte en del av det å ha blitt utsatt for misbruk av en annen. Denne gutten har noe sider som ikke er OK at han får fortsette å leve ut.

Det høres også ut som du nå har blitt redd ham, og redd for at han skal gjøre dette igjen når du ikke føler deg klar for det. Jeg syns absolutt du skal forsøke å si tydelig "NEI" til dette.

Hvis du føler at du vil prate med noen og trenger støtte i dette, er det noe du kan prate med dem om på helsestasjon for ungdom. Det er ikke alltid det er så greit å stå imot presse på egen hånd, så søk hjelp som kan støtte deg i det.

Vennlig hilsen helsesøster

Du kan også lese en del om dette temaet på siden vår om overgrep.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om stat og kommune?

Når fikk Norge egen grunnlov?