Hopp til hovedinnholdet

Fått hatmeldinger og blitt skadet

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en jente på 15 og har blit mobba i mange år og har fått meldinger om at jeg burde ta live mitt og masse sånn og har prøvd to ganger ene sov jeg i 3 dager og andre gangen reddet vennen min meg fra og hoppe fra en bru.men ting har blit mye vansligere det siste åre for en gange skulka jeg skolen for orka ikke all trakaseringa og sånn så satt jeg meg i hallen og møtt noen jeg kjente og vi tenkte vi skule kødde med di som hadde gym så vi gikk i garderoben men det var en feiltagelse for der bel jeg stengt inne med en gutt og han bynte og kle av meg og det gikk for langt.. og etter det har han brekt nesa mi en gang og banka meg flere ganger og sist jeg møtte på han kniv stakk han meg.... venne mine sier jeg burde fortele det til noen derfor jeg sender det inn her for jeg vil ikke at noen skal vite hvem jeg er vil bare vite hva jeg skal gjør for og få det bedre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette høres veldig alvorlig ut! Det er viktig at du får hjelp!  -Er det noen voksne du har tillit til som du kan prate med?  -Lærer, helsesøster eller andre?  -Det hadde vært veldig fint om du kunne gjøre det, selv om du syns det er vanskelig.  -De kan hjelpe deg!  Denne gutten som har gjort ting med deg som er langt over streken, bør stoppes.  Jeg tenker at han burde meldes til politiet.  Du kan selv gjøre det eller du kan få hjelp.  Barnevernet er også noen som kan hjelpe deg. 

Du er viktig og verdifull, så ta godt vare på DEG.  Du tar vare på deg ved å holde deg unna folk som ikke er bra for deg og søke hjelp hos noen voksne.

Et sted du kan ringe og få god hjelp og også være anonym om du vil, er alarmtelefonen.  116 111.

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Opplever du vold hjemme?

Trist gutt i vindu (www.colourbox.com)

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold