Kan jeg anmelde for vold? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg anmelde for vold?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, når jeg var 4 år ble min mor og søstra mi sin biologiske far skilt, meg og søstra(da 1 år) mi som var små barn, værende hos moren min, og annenhver helg var vi hos faren til min søster og daværende han jeg trodde var min far. når jeg var 10 fant jeg ut at han ikke var min far, og jeg etter et par månder sluttet jeg å være hos han fordi han utdøvde vold mot meg i form av klaps/slag/sparking klyping, i tillegg truet han, og tvang meg til å gjøre oppgaver som ikke var egnet for en 6-7 år gammel gutt, dette fikk aldri mora mi vite fordi jeg ikke ville at noe skulle skje med søstra mi hvis ho endte opp å bo hos han alene, og uten om dette hadde jeg det jo fint med han, vi hadde masse leker og spill og sånn hos han som vi ikke hadde hos mamma siden hun ikke jobbet men var sykemeldt. jeg lurer da på om jeg skal ta dette opp, annmelde det eller slikt, i tillegg til dette har søstra mi anmeldt han for voldtekt og overgrep på hun når ho var 8-9, denne saken er henlagt og han ikke dømt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer