Hopp til hovedinnholdet

Den første natten begynte han ene guten som var med og tafese på meg

Jente 14 år
 

Spørsmål

Eg var på telt tur på fjelle med noen venner. Den første natten begynte han ene guten som var med og tafese på meg og til slutt fingra han meg. Men jeg vill ikkje så eg lata som eg sov, og det var ikkje noe spesielt godt. Men dagen etterpå begynte han med det samme greiene igjen! :( Men da hadde han sex med meg, og jeg vile ikkje så jeg lata som jeg sov da og, men det funket ikkje så bra og eg tørte ikkje og "våkne" for og si at eg ikke hadde lyst. Men det verste var at deg gjorde inmari vondt! Så kan eg kalle det voldtekt, overfall eller noe sånt ? Plizz hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du beskriver i mailen din hvordan en gutt har tafset, fingret og til slutt hatt sex med deg uten at du var deltakende eller lysten på dette selv. Det vil jeg kalle overgrep. Har du snakket med noen voksne om denne helga? Jeg tenker at du bør snakke med noen voksne, vurdere eventuelt anmeldelse, og få tatt en sjekk dersom det er slik at han har gjennomført samleie uten kondom. Dette for å sjekke ut graviditet og eventuelle seksuelt overførbare sykdommer.

Du kan få hjelp hos helsesøster, fastlege eller på legevakta. Det beste er om du har med deg en voksen du stoler på, slik at du kan få støtte og hjelp framover. Hvis du ønsker å snakke om dette til noen du ikke kjenner, være anonym, eller bare få råd, så vil jeg anbefale deg å ringe Landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte på tlf. 800 57 000. Det er gratis hvis du ringer fra fasttelefon eller har Telenor mobil. Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og unge, på tlf. 116 111. Vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Vennlig hilsen alarmtelefonen, 116111, i samarbeid med ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold