Hopp til hovedinnholdet

vi møtte en aggressiv mann, jeg slo til han. politiet kom. hva skjer?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Jeg var på byen med noen kamerater. Da vi skulle ta bussen hjem kom en aggressiv mann, fikk ikke helt med meg grunnen, men han tok da tak i ansiktet til kameraten min. det ble da mye verbalt, jeg gikk bort for å prøve å skille dette, å si at vi skulle gå hver vår vei, da prøver vedkommende å slå meg og snitter haken min, jeg ble oppriktig redd og i redsel for å få fler slag rettet mot meg slo jeg mot han og traff han på munnen, alr gikk veldig fort. Han mistet noen tenner. politiet ble tilkalt og vi bestemte oss for å bli igjen for å forklare oss. Det ble en natt i arresten på mine tre kamerater og meg og avhør dagen etterpå. Jeg er veldig redd for hva som kan skje og konskevnser for min fremtid. Dette har aldri skjedd meg før. Jeg har ikke sagt noe til foreldrene mine, ettersom jeg ikke bor hjemme. Veldig redd for å skuffe dem, og min far er politi. Hva vil skje med meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er dessverre veldig vanskelig å gi deg noe svar her, kun basert på din forenklede forklaring av hva som skjedde. Utfallet av saken kommer helt an på hva som skjedde, og hvordan politiet vurderer denne saken.

Jeg legger ved en artikkel som gir et eksempel på hvilken straff du kan få for dette.

Men jeg anbefaler deg å snakke med faren din, evt foreldrene dine om dette. Foreldre kan bli sinte, men etterpå så ønsker de som oftest å hjelpe deg og de ønsker deg det beste. I tillegg så har jo faren din en del erfaring når det gjelder slike tilfeller, og kanskje kan han forklare deg litt om hva som vil skje nå videre i prosessen, hvordan en straffesak er, og kanskje kan han fortelle deg litt om hva du kan vente deg av eventuell straff.

Lykke til.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Slår ned en annen

Gutt slår (colourbox.com)

Jeg havnet i slosskamp og slo til en annen. Han måtte på legevakta og sånt. Hva skjer om jeg blir anmeldt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold