Hopp til hovedinnholdet

Opplevd mye vondt

Jente 15 år
 

Spørsmål

vet fakatisk ikke hvor jeg skal begynne men starter et sted jeg burde starte, da jeg var 3år så flyktet vi fra faren min og dro til Ungarn til onkelen til mamma, og var der i cirka et halvt år. Å der ble jeg voldatt jeg husker det som en drøm, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det men mamma sier at det går helt fint. Også i sommer så dro vi til hjemme landet og hele familien til moren min er der, og vi er muslimer så vi har en strek tro, men også at fetteren til mamma som er så kjærlig rundt alle sammen og han er 34 år men ser gange mye yngere ut, han begynte å flørte med meg men jeg ikke tenkte det som flørt sia han også var muslim og da tenkte jeg at alle respektere troen osv, så endag så kysset han meg også begynne jeg å like han så vi ble"sammen"og det er ikke vanlig der, og jeg trodde at han også likte meg men han bare brukte meg,Etter en stund så broren min det og sa der til moren min alle mente det var min feil alle kalte meg for hore og jeg var den som ble brukt....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss og forteller oss hvordan du har det! Når jeg leser det du har skrevet så tenker jeg at det har skjedd mange ting i livet ditt som har vært vanskelig for deg og som du tenker mye på. Jeg tenker at det beste for deg nå vil være å finne noen som du stoler på som du kan snakke med om disse tingene. Det er viktig å snakke med noen om dette sånn at du kan få det litt bedre, for dette er ikke din skyld! Jeg vil anbefale deg å ta kontakt enten med for eks helsesøster eller rådgiver på skolen din! De er vant til å snakke med ungdom som har opplevd mye forskjellig og de kan være veldig bra å snakke med og de kan hjelpe deg videre;) hvis du syns det blir for vanskelig å snakke med noen direkte, kan du også ringe for eks alarmtelefonen for unge. Jeg legger ved noen artikler du kan lese! 

Hilsen minoritetsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Jente bak en glassrute (colourbox.com)

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold