Hopp til hovedinnholdet

Ønsker meg et bedre liv.

Jente 13 år
 

Spørsmål

ehar hatt urinveis infekson det er vondt skulle ha vært bedre er ikke bedre ennå har blitt dytta på skolen mange ganger.1 gang ble jeg tråka på med vilie da måtte jeg til legevakta hadde problemer med å puste da.ønskermeg et bedre liv hvet ikke hvorfor

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Av det du forteller, forstår jeg det som du har det ganske plagsomt på skolen noen ganger.  Hvis du blir plaget eller mobbet, skal du si ifra til noen voksne om det. Skolen har plikt til å gjøre noe med mobbing.  Alle skal være trygge og ha det bra på skolen.  Prøv å få sagt ifra til lærer og foreldre.  Si også ifra til dine foresatte at du fortsatt har vondt av urinveisinfeksjonen.  -Du bør til lege igjen om du ikke blir raskt bra.  


Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold