Hopp til hovedinnholdet

Moren min slår meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 11 år men det sto bare 13 så jeg tok det! Moren min slår meg hele tiden! Om lillebror faller og gråter så kommer hun og slår meg. Om jeg er lei meg kommer hun og slår meg! Hun slo meg nettop på beina! Jeg hater den stygge morra mi!!!!! Og hun slår meg ikke med hånda hun slår meg med skoene hennes! Jeg hater og vokse opp med hun og jeg vil flytte til faren min men han vet om det og han bryr seg ikke! Jeg vil bare få en ny familie! Ellers vil jeg bare dø!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det du forteller er ikke lov og det er ikke i orden at din mor slår deg. Jeg forstår at du sier du ønsker deg en ny familie. Jeg tenker at du må finne en voksen å fortelle dette til. Det kan være en lærer på skolen, helsesøster eller en annen voksen som du kjenner du kan stole på. Det finnes hjelp å få. 

Du kan også ringe Alarmtelefonen for Barn og Unge på nummer 116 111 så kan du få hjelp og råd om hva som kan gjøre for deg. Alarmtelefonen er åpen på kveld og natt og hele døgnet i helgene.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold