Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blir slått hjemme og sliter.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei ung.no!! Kjæresten min har jugd om at han alltid har hatt det bra hjemme men for noen få dager siden sa at han blir slått av faren sin og har et Kutt på armen sol faren lagde han er 14 år og han blir også kjeftet på for INGEN grunn :( han har 2 brødre til som også blir slått og den ene broren hans for ikke lov til å være sammen med kjæresten sin fordi han er homofil :(( brødrene er like gamle og bor I oslo jeg bor I Østfold :// jeg vet ikke hvordan de ser ut bare :// fordi jeg møtt kjæresten min på nettet ... jeg vil gjerne hjelpe til men jeg vet ikke åssen :( jeg er sinnssykt redd for dem nå :(( jeg vil ikke miste dem! Og moren hang seg takket være faren! Faren mishandler sønnene sine som er 14 år (alle 3) og bor I oslo ... håper dere vil svare så fort så mulig! Jeg er veldig redd og må ha hjelp! Jeg har bedt dem å gå hjelp av politiet og barnevernet og helsesøster men de tør ikke! Jeg blir bare så sur på faren dems! Moren var alltid snill forresten! VÆR SÅ SNILL!HJELP MEG/OSS!:((

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei jente13 !

Hvis det er sånn at kjæresten din ikke tørr eller vil snakke med politiet eller andre om dette er det lite du kan gjøre for han. Hvis du vil, kan jo du snakke med politiet ? Eller melde til barnevernet? Alarmtelefonen kan også melde fra til barneverntjenesten, men da må du hjelpe oss slik at vi kan få navn og fødselsdato på kjæresten din.

Kjæresten din kan også selv ta kontakt med barnevernvakta i Oslo Gjerne ta kontakt med oss igjen- så kan vi ta kontakt med barneverntjenesten der kjæresten din bor.

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold