Hopp til hovedinnholdet

Eks kjæresten til mamma, er hysterisk på henne, uten grunn.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Eks kjæresten til mamma, er hysterisk på henne, uten grunn. Noen har sendt inn flere meldinger til barnevernet på han,datteren og ekskonen, vet ikke hva det er. Nå sier han at det er vi som har gjort dette, vi vet ikke hva det gjelder en gang , han sier også at mamma har lagt ut stygge usannheter og fæle mld på sosiale medier, noe hun aldri har gjort. Han sier fæle ting om meg og nå sier han at han skal anmelde oss og få sånn besøksforbud. Alt han sier er usant, og jeg er veldig bekymret. Snakker vi med BV eller politi skal det få konsekvenser for oss. Han sier at visst vi fortelle hvordan de har vært og er får det store konsekvenser for oss.Dette er jo forferdelig. Han sier at han har kontaktet politiet og at det er de som sier dette og at han skulle gi beskjed først på en SMS. andre må ha sett hvordan de er og oppfører seg, vi måtte flytte derfra for han var stygg med mamma og datteren stjal mye og mobbet andre.Vi måtte til slutt låse inn tingene våre Slik at de ikke skulle stjeles

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det du forteller gjør deg skremt og fortvilet.  Det eneste rådet jeg allikevel kan gi deg, er at du/dere kontakter politiet om dette.  Når han truer dere, så skal politiet beskytte dere.  Det vil forhåpentligvis også komme frem at det er usanne rykter han sprer.


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er vold?

Jente blir slått (colourbox.com)

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Trist gutt i vindu (www.colourbox.com)

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold