Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt slått av kjæresten min.

Jente 18 år
 

Spørsmål
Jeg er en jente på 19, kjæresten min er i Forsvaret.
Da han var hjemme nå i julepermen, kom vi i krangel og det endte med at han slo meg i annsiktet noen ganger, dyttet meg ned trapper og tok kvele tak på meg!!
Jeg sitter igjen med store vannskeligheter, jeg vil ikke si noe til noen fordi jeg er redd de sier noe til politiet og at han mister jobben sin i Forsvaret! (De tar slike ting på allvor...)
Jeg elsker han, men alle mine venniner sier jeg må gå fra han, og at det kan gjenta seg om jeg ikke viser han at dette er ikke greit.

Hva skal jeg gjøre ??
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du jente 19år!

Du har vært utsatt for vold og dette er ulovlig. Det er desverre slik at all satistikk tilsier at de som slår fortsetter med det. det du beskriver er ikke bar et enklet klaps i kampens hete. Det du beskriver er alvorlig vold. Han bør heller ikke få lov til å fortsette. Jeg skjønner at du er forelsket i ham , men dette blir fort borte hvis alt blir styrt av vold. Jeg forstår godt at du ikke ønsker eller tør skape problemer for han i jobben. Men det å ha mennesker som ikke styrer sinnet sitt eller har så lite respekt for andre bør kanskje ikke ha en slik jobb. Det er derfor de er strenge på slikt.

Jeg hverken kan eller vil si hva du må gjøre, men det å fortsette i et slikt forhold kan være farlig.

Vennlig hilsen
Familiepsykologen,ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Kva veit du om alkohol? #2

Kva er mest vanleg volumprosent av alkohol i pils?