Hopp til hovedinnholdet

Jeg kom i en slosskamp for en måned siden og merket at jeg blødde fra testikkelen min, og fikk et arr under den. Nå svir det jævlig i testikkelen. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg kom i en slosskamp for en månede siden og når jeg merket jeg at jeg blødde fra testiklen min og fikk en arr under testikkelen. Nå svir det helt jævlig i testikkelen. Hva skal jeg gjøre??? Mvh:Gutt 13

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så fint at du skriver til oss!

Jeg kan ikke fortelle deg hva det er som gjør at du svir i testikkelen din. Det er imidlertid ikke usannsynlig at det har sammenheng med den skaden du fikk under slosskampen.

Jeg vil anbefale deg å oppsøke fastlegen din for å få undersøkt hva som er årsaken til svien. Dette bør du ikke vente med.

Du kan ellers kontakte helsesøster på skolen, slik at hun kan hjelpe deg.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold