Hopp til hovedinnholdet

Vold.

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg skylder en gutt penger. I går visste jeg det var siste betalingen til han, men han mente det var 2500 til. I går overnattet jeg hos han fordi det ikke gikk noen seinere buss hjem.På kvelden var han veldig snill, men da vi våknet idag og jeg var vedlig sliten og ikke orket jobb, ble han kjempesint fordi jeg ikke ville stå opp og dra. Jeg trenger tid på å våkne og sa: et kvarter til. Tiden gikk, men til slutt begynte han å skrike på meg. Jeg ble sint og tok telefonen min og kastet den mot han. Jeg traff han ikke. Han tok telefonen min og kastet den hardt i veggen så den ble ødelagt. Etterpå ble han enda mer sint og begynte å dytte og slå meg flere ganger hardt i hodet med knyttneve. Han ba meg gå, men jeg klarte ikke røre meg, jeg ble så redd. Jeg skalv. Til slutt dyttet han meg ut av døra og tok hodet mitt i snøen. Da jeg ikke flyttet meg dro han døra flere ganger over meg. Han sa: ''jeg ville ikke gjøre dette, men du provoserte meg''. Flere ganger har han brukt vold. hva skal jeg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du har blitt utsatt for vold, så anbefaler jeg deg å anmelde forholdet. Uavhengig om du er skyldig han penger, eller ikke stod opp når "tiden var ute" så er det ingen unnskyldning for å ty til vold. Snakk med politiet om dette så snart som mulig.

Lykke til!

Hilsen Konfliktrådet i samarbeid med ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Konflikter kan løses

Konfliktrådet

Han sier han skal banke skitten ut av meg. Hva skjer om butikken finner ut at jeg har stjålet? Sykla inn i en bil, og det ble merker. Ble trua, men saken ble anmeldt.

Mange får hjelp av konfliktrådene. Vi har samlet noen typiske spørsmål og svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold