Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14 og broren min på 8 liker å ta på meg og putte ting i vaginaen min

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, min bror liker meg, han er 8år og pleier å ta på meg. Noen putter han leker in i vaginaen min. Det gjør litt vondt, men jeg blir vandt til det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14!

Takk for spørsmål.

Når en er i puberteten, er det ikke uvanlig at en kan kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Noen forklarer det som at hele kroppen kjennes ut som om den koker av kåthet. Av og til forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. 

Det er forskjellig hvordan en takler å være kåt. Noen onanerer alene, andre ser porno eller finner seg en partner å ha sex med. Det er ikke uvanlig at en kan bli kåt på familiemedlemmer eller søsken. Ofte er dette personer en ser ofte og kanskje til og med uten klær. Da er det ikke rart at en kan bli kåt og få lyst til å teste ut sex.

Seksuell kontakt mellom søsken blir kalt incest og er ikke tillatt. Har søsken under 18 sex sammen, så vil en ikke bli straffet. Du forteller at broren din på 8 liker å ta på deg og at han putter leker inn i vaginaen din. Det er ok at du vet hvordan politiet ser på dette, om det blir oppdaget. Du som er eldst vil kunne få store problemer.

All seksuell kontakt en person over 14 år har med en under, blir definert som voldtekt - selv om begge vil det eller er med på det. Du forteller også at det gjør vondt for deg. Det eneste du kan gjøre, er å stoppe broren din fra å gjøre det. Får du det ikke til, må du snakke med noen som kan hjelpe deg. Helsesøster på skolen din er fin å snakke med 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold