Hopp til hovedinnholdet

Eg og vennen min køddet i friminuttet. Han knep meg kjempehardt i pungen

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Eg og vennen min køddet i friminutte. Også Knet han meg kjempehardt i pungen og det gjøre kjempevondt! Kan det skje noe med meg?

Besvart 14.11.2018 21:55
 

Svar
Hei gutt 14 år

Takk for spørsmål. 

Pungen er et følsomt område hos gutter og det er smertefullt å bli sparket eller knepet der. Hvis du fortsetter å ha vondt etter noen dager kan du få det sjekket hos lege. Dersom det går over er det nok ikke noe du trenger å bekymre deg for. 

God bedring!

Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold