Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir beskyldt for å ha slått

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei meg og venninnen min krangla på en fest, nå sier hu NAT jeg har slått henne på festen. Hva skal jeg gjør? Er det illle?

Besvart 21.11.2018 07:55
 

Svar
Hei

Når man er blitt uvenner, er det ikke så uvanlig at det kan bli beskyldninger og anklager mot hverandre. Dersom du vet du ikke har slått venninnen din, er det jo ikke noe mer du kan gjøre. Beskyldninger man får mot seg, kan man ikke gjøre annet med enn å forsøke å avkrefte det og fortelle at det ikke stemmer. Dette har jo du tydeligvis gjort, og da kan du nok ikke gjøre mer. Dersom du imidlertid vet at du har slått venninnen din, er nok det beste du kan gjøre bare å be om unnskyldning. Dersom dere også hadde drukket når dere var på festen, kan det hende at du ikke husker alle ting. Jeg ønsker deg lykke til og håper dere blir venner igjen. 


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer

Bruker du vold når du blir sint?

Sinna?

Er du ofte aggressiv? Slår du andre når du blir sinna eller fortvila? Har du hevntanker nesten daglig? Hvis du får ja på et eller flere av spørsmålene, kan det være du har et volds- eller aggresjonsproblem.

Les mer

- Slår ned en annen

Gutt slår (colourbox.com)

Jeg havnet i slosskamp og slo til en annen. Han måtte på legevakta og sånt. Hva skjer om jeg blir anmeldt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold