Hopp til hovedinnholdet

Har vansker med å snakke med noen.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei min venn<3 ( en man svarer på dette!?!!?) 2 ting 1- Eg får hjelp men eg synest det er vanskelig å snakke åpne munnen min og snakkke, eg vett ikke koffer. Eg tørre ikke å snakke om noenting eg er innlakt kjønner du. eg sier ikke ja eller nei eg sier ingeting og eg vil jo hjerne snakke! 2- Eg har noen drømmer som er helt fuckte. drømmene spoler tilbake noen ganger. att eg går på en veii i 5 min og pluelig va eg tilbake på begynnelsen av veien, eg har noen ganger drømmer om att eg eller en venn har hengt seg. når det er vennene min er det en mordar som har hemt ham og eg finner “vennen” min. noen gamger att eg holle på å drokna osv Eg har og drømmer om att eg bare sitter helt stille og venter på noe. drømmene mine er helt fuckte Helt enn man som svarer!

Besvart 03.04.2019 22:23
 

Svar
Hei

Det jeg håper du kan gjøre er å forsøke å vise det du skriver her til oss i UNG.no til en av dine behandlere der du er innlagt. Dersom du gjør det vil de sørge for at du får hjelp med det du sliter med av vanskelige tanker og følelser og drømmer. Jeg kan ikke tyde dine drømmer eller gi deg noen svar på de men det jeg vet er at dersom du viser dine behandlere det du har skrevet her til oss i UNG.no så vil de kunne hjelpe deg slike at du klarer å snakke om det du sliter med. 


Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Ungdom og psykisk helse

Gutt tenker (colourbox.com)

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen. Varer det, er det lurt å prate med noen.

Les mer

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør.

Bekymret gurr (colourbox.com)

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

Les mer

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Jente med lukkede øyne (colourbox.com)

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Kroppens alarmberedskap fortsetter utover den kritiske situasjonen, og det er vanskelig å roe seg ned igjen. Det er heller ikke uvanlig å kjenne på uro og stress i kroppen uten å ha opplevd noe traumatisk. Her er gode råd.

Av psykolog, dr. philos Atle Dyregrov, Senter for Krisepsykologi

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold