Hopp til hovedinnholdet

en lærer kastet meg i bakken og holder meg nede. hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei, på skolen leke sloss jeg med en venn hvor det kom en lærer og begynte å si at vi skulle gå til andre siden av skolen dette sa jeg nei til og begynner og løpe så kaster han meg ned i bakken og begynner og holde meg og ta meg på tissen for og holde meg nede, det ble også hull i genseren og han kløyp meg på mage så jeg fikk merke. dette er langt over grensen til det lærere kan gjøre. hva bør jeg gjøre? trenger svar fort.

Besvart 22.05.2019 10:00
 

Svar
Hei

Ja, dette er absolutt langt over grensen for hva en lærer kan gjøre, slik som du forklarer det. 

Dette må du ta opp med lærer, helsesøster eller rektor på skolen så fort som mulig. Fortell foreldrene dine om det som skjedde, sånn at de kan bli med deg på møte med skolen og hjelpe deg å ordne opp i denne saken.

Dette må ordnes opp som en sak mellom deg og læreren, som en sak mellom læreren og skolen og det vil også eventuelt kunne anmeldes til politiet for vold dersom du mener at det var det. 

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er vold?

Jente blir slått (colourbox.com)

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold