Hopp til hovedinnholdet

Vondt i ryggen etter spark fra en gutt Hva skjer med han hvis jeg sier fra?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg skoloniose og har for to måneder siden avstivet jeg ryggen. Idag har jeg ute med noen venner og så møtte vi en fyr som er like gammel så sa jeg noe til han som gjorde han sur da slang han meg ned i bakken og sparka meg i ryggen. Jeg har veldig vondt nå og jeg lurer på hva kan ha skjedd og hva skjer med han hvis jeg sier i fra?

Besvart 04.06.2019 15:45
 

Svar
Hei

Du beskriver smerter i ryggen. Det må du få undersøkt hos legen din. Det er viktig å se at alt er bra med deg og ryggen din.

Du kan anmelde denne gutten til politiet for brudd på straffeloven § 271. Dersom han er under 15 år, så kan han ikke straffes for noe. Men selv om han er under 15 år, så kan saken anmeldes til politiet og politiet kan etterforske saken. 

Lykke til Vennlig hilsen helsesykepleier og juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Landsdekkende telefonnummer til politiet

Politiet: 02800

Ringer du 02800 kommer du automatisk til hovedsentralbordet i det politidistriktet du befinner deg i. Tilbudet er døgnåpent.

Nummeret erstatter IKKE nødnummeret 112.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold