Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk melding av en gutt om at jeg måtte slåss mot han

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei,det er krise jeg fikk en melding for en uke siden av en gutt jeg vet hvem er og han sa at jeg måtte slåss mot han så han kunne rive av fettet mitt også kaller han meg bitch men jeg kan ta han alene men han får hjelp av eldre folk som er ca 2 år eldre og det er sånn 5 stk i tillegg til han og jeg vet ikke hva jeg burde gjøre har ikke så lyst til å blande inn foreldrene mine ! Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Jeg er også lei meg bare fordi bestevennen min likte en jente som nå liker meg og derfor når jeg prøver og snakke med han sier han bare fuck off morrapuler og nå er han på laget til han jeg skal fighte mot ...hjelp!

Besvart 10.07.2019 13:21
 

Svar
Hei!

Å true en annen med vold er ulovlig. Du kan anmelde den gutten til politiet for trusler. Ta kontakt med politiet der du bor på 02800. Snakk med dem om hva du opplever og hør hva de synes du skal gjøre.

Jeg vil ikke anbefale deg å gå i slåsskamp med denne gutten. Du risikerer at du står alene mot mange og du kan bli skadet.

Jeg forstår at du synes det er ubehagelig å skulle involvere foreldrene dine. Men det er viktig å ha med seg noen voksne når man står i slike vanskelige situasjoner. Foreldrene dine vil passe på deg og hjelpe deg med å få løst denne saken.

Det er vanskelig når en venn snur ryggen til deg. Vennen din er sikkert både lei seg og sint fordi den jenta liker deg og ikke han. Det er ikke din feil at hun liker deg! Kanskje du skal prøve og la han være litt i fred. Det kan hende at det blir bedre mellom dere når han får alt litt på avstand.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer

- Truer en annen med vold

Gutt truet med bank (colourbox.com)

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

Les mer

Hva er vold?

Jente blir slått (colourbox.com)

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Kontakt politiet

Politiet 02800, ung.no

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold