Hopp til hovedinnholdet

jeg er veldig usikker på meg å kjæresten min/eksen min

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei.. jeg er veldig usikker på meg å kjøresten min/eksen min, vi er av å på hele veien å slik har det vært i 2-3 år nå. elsker han av hele mitt hjerte men vet faktisk ikke om han gjør det tilbake. han klarer aldri å skrive: gla ideg eller natta meldinger når jeg er hjemme hos forledrene mine. er ikke så ofte hjemme hos foreldrene mine, fordi vi bor sammen å vi er sammen hele tiden. men som sagt vi er av å på, så har det vært slutt i noen mnd nå (vi skal prøve igjen nå da) men så begynte han me ei, skreiv: å blir så glad når jeg ser jeg får meldinger fra deg er så glad i deg osv osv, å natta meldinger. alt sånn sikkerlig klissete, han har hatt henne på besøk og, men greit nok vi hadde gjort det slutt. men når jeg var på besøk hos han mens det enda var slutt så jeg han sendte natta meldinger til henne mens jeg lå i hans seng å sov. lurer på: har han ikke følelser for meg pga han aldri klarer å gjøre slik mot meg? aldri klarer å vise det, har vært slikt i to år, så når jeg konfronter det så sier han bare: kommer alltid hjem til deg å har vært med deg i 2 år dag inn å dag ut. men hallo? betyr det at han liker meg? :s vil vikerlig få det til å fungere denne gangen, men vet ikke om han vil, han har feks ikke sletta hun han holdt på med. i tillegg går han å sier: jævla hore å fitte osv når vi krangler, å når jeg prøver ta opp en voksen samtale så orker han ikke svare så blir han sur ppga jeg maser, men er jo kun fordi jeg vil han skal åpne seg.. når han er full er han itillegg litt voldelig med meg.. er seriøst drit forvirra. å vet overhode ikke hva jeg skal.. om jeg bare skal gi slipp (det er noe han overhode ikke ville gi) han ville ikke en gang jeg skulle vite om hun der jenta han holdt på med. grunnen for at vi krangler er pga jeg ikke stoler på han, har sett han skrev til eksen sin med en gang vi flytta sammen: åå :D så koslig å snakke me dæ, å så kos at du snakka om at du vil bli sammen med meg igjen, å så har han skreve: ja hun (jeg) ryker snart osv osv. men det var helt i begynnelsen, å jeg snakket med en del gutter og, men fremdels med eksen sin... så slik har det vært hele veien, han har små flørta med jenter som er 10 år yngre enn han (han sier de er venniner) men hallo? du er ikke venn me noen som er 10 år yngre enn deg... ka du syns jeg skal gjøre? er seriøst drit vanskelig for meg, vil komme over han fordi det er det magefølelsen sier, men følelsene vil at vi skal få det til å fungere, men han gjør liksom ingenting for å få det til å fungere... :(

 

Svar
Hei


Ut fra hva du skriver, virker det som om du er usikker på om du skal tørre å satse på x-en din på nytt da du er utikker på om han er ordentlig glad i deg.  Du skriver at han vil ikke skrive at han er glad i deg, og du blir utikker på om han faktisk er det. Du viser til meldinger han har skrevet til andre mens det bar slutt. Har han vist deg disse meldingene?  Har du lest dem uten hans samtykke, anntar jeg at du ikke vil vise til dem i en eventuell diskusjon.

 

Du skriver ingenting om hvorfor det ble slutt, hvem som gjorde det slutt eller om det var ok for deg at det var slutt.

 

Du skriver at han har skrevet fine meldinger til en annen, men ikke til deg. Du skriver også at det gjør at du tviler på om han har vært glad i deg.

 

Jeg skjønner at du ikke føler deg sikker på forholdet på tross av at han er sammen med deg hver dag. Gjør han andre ting som viser at han er glad i deg? Om så, er disse tingene viktige for deg? Gjør de at du føler deg vel sammen med ham?

 

Det viktige for om man skal være i et forhold er om man har det godt i forholdet. Har du det ikke godt, eller er du usikker på rammene av forholdet, vil jeg tro du har det bedre uten. Uansett skyld i at det er slik. Kjenn etter, dette kan bare du vite og gjøre.

 

Lykke til!

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om å tilfredsstille?

Hvilken effekt har pauser under onanien?