Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil hevne meg av en gutt i klassen min.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg vil hevne meg av en gutt i klassen min. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal hevne meg på han. Jeg vil heller ikke få trøbbel av det. Kunne dere hjelpe meg med det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du skriver ikke noen om hva denne gutten har gjort, men jeg synes uansett det beste er å prate med ham om det og få forklart tydelige for ham hva du synes om det han har gjort. Hvis du finner på en eller annen måte å ta igjen på, er det bare stor sjangse for at forholdet mellom dere to bare blir dårligere, og det er jo ikke noe særlig når dere går i samme klasse. Kanskje bryr du deg ikke om denne gutten og tenker at det kan være det samme, men husk på at krangling mellom dere vil prege de andre i klassen. Si heller klart ifra, og la det ligge - så får han eventuelt komme og beklage seinere.

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)
jente 12
0
16.02.2019 17:30:27
jeg vil ha hevn på en gutt som har kjørt på meg med et akebrett jeg har vond når jeg tygger å og den gutten tror han er så kul, men jeg er mye sterkere enn han fuck han
Mathea
0
31.12.2018 19:52:27
Jeg vil hevne meg.han er dum!!!!!!
Jenter
0
31.12.2017 00:45:18
Hei det eg en gut på skolen min som driver ov flørte med alle jentene spesielt meg og ein anna jente og no driver han og lyger til oss burde vi ta hevn eller skal vi la det ligge siden han er på en måtte en player og no vil meg og venninna mi ta hevn kordan skal vi gjøre det. Håper eg får svar på dette
ksanet
1
14.12.2017 16:47:37
hei en gutt i klassen min sier at ingen liker jenter.Men det er ikke sant og jeg vil vise han det men hvordan kan jeg gjør det? :
Kule meg
0
12.12.2017 20:18:21
Jeg må bare hevne meg ikke noe veldig slemt og ikke noe som går utover andre. Er snart ti altså, og denne gutten har plaga meg det siste året. Jeg vil bare gjøre noe lite som gjør at han blir nødt til å si unnskyld til meg og at han blir lei seg for det han har gjort. Noen syntes kanskje jeg ikke burde ta hevn men gi meg noen gode hevnplaner vær så snill!

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om noveller?

Hva er en "autoral" synsvinkel?