Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år. Jeg bor hos mamma sammen med typen hennes. Jeg og mamma har et ganske godt bånd, han er voldelig mot meg og mamma vil ikke snakke om dette. hva gjør jeg.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 14 år. Jeg bor hos mamma sammen med typen hennes. Jeg og mamma har et ganske godt bånd, men når jeg begynner å snakke om typen hennes, unngår hun meg fullstendig, og blir sur resten av dagen. Det er bare det at når jeg er alene med typen til mamma, må jeg gjøre akkurat som han sier. Ellers slår han meg. Hvis jeg fortsatt nekter, dytter han meg, og sparker meg i magen. Det gjør veldig vondt, og jeg vil helst så en slutt på det. Men jeg vil ikke anmelde han, for da blir mamma fobanna på meg, og hun kommer til å hate meg. Og kanskje jeg til og med må flytte. Jeg er veldig glad i mamma, og jeg vil ikke forlate henne. Vi kan snakke sammen om alt, untatt om typene hennes. Hun sier hun er veldig glad i meg, og at jeg betyr alt for henne. Men hvis hun er så glad i meg, ville hun latt typen sin voldta meg da? Jeg er så fortvilet og hjelpesløs. Føles ut som jeg er fanget i en ond sirkel. Har du noen tips? ps. jeg kjenner ikke pappa

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dette høres alvorlig ut.

 

Dersom moren din lar kjæresten hennes bruke vold mot deg er det omsorgssvikt. Det er ikke lov til å slå barn, heller ikke tillate det. Du må si i fra til noen, eller selv ta kontakt med barnevernet dere du bor eller alarmtelefonen 116 111.

 

Dette må stoppes og moren din må forstå alvoret. Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold