Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14, og er vilt forelsket i en gutt, men problemet er at jeg ofte får han til å klikke på meg

 

Spørsmål
Hallo
jeg er en jente på 14, og er vilt forelsket i en gutt, men problemet er at jeg ofte får han til å klikke på meg ved å plage eller si noe frekt( min måte å flørte på), og jeg skjønner at det kanskje er min feil, men han har litt agresjonspproblemer og så langt har han gjort dette mot meg:fått den ene fingeren min ut av ledd, gjort slik at jeg kan vri armene mine helt rundt(fordi han har vrid de) og han moser meg inn i vegger og sånt, men jeg bryr meg ikke og mener dette ikke er så gale, fordi jeg selv er en aggresiv person, menst vennene mine skjønner seg ikke på meg som orker han, og som lar ham gjøre sånt mot meg, for han vet godt jeg liker ham, og han vet jeg lar ham gjøre sånt, men er dette gale?? burde jeg la ham gjøre dette mot meg?? hilsen meg<3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke så bra mønster dere har kommet inn i her, syns jeg. Jeg forstår jo at du ved den litt plagsomme flørtingen din lokker frem denne adferden hos ham, og at du finner deg i en del fordi du liker ham så godt og tolker dette som en oppmersomhet og nærhet med ham som KAN bety noe. Uansett så er det ikke OK å tillate ham å være så hardhendt mot deg.

Er det en mulighet for at du kan flørte på en litt mindre provoserende måte med ham? Kanskje du kan overraske ham litt ved en helt ny tilnærming til ham. Det kan ofte ha positiv effekt. Hva med å begynne å si hyggelige og positive ting til ham?

-Og så syns jeg du ikke skal le og "være med på leken" når han er hardhendt, men markere tydelig at det ikke er OK og trekke deg unna da.

Ved å tillate ham å være hardhendt, "lærer" du jo ham at det er noe du aksepterer, og det er ikke bra hvis han får aksept for slik adferd.

-Lykke til med å gi ham komplimenter og gi ham en klem i stedet!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold


Quiz: Hva vet du om chatting?

Hva kan du lese om på www.slettmeg.no