Hopp til hovedinnholdet

Hva er planen til Norge?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en gutt på 15år som ikke forstår hva faen norge's regjering tenker på når de slipper inn så mange pakkiser og niggere, de formerer seg raskere enn noen andre dyr. Jeg kan love dere at om 20 år er det en svart konge som kommer til makten. Norges befolkning kommer til å bli 90% utlendinger. Og fram til mitt spørrsmål. Hva er planen til norge? gjøre norge det svarteste stedet i hele europa? vi har slått ut de fleste land værtfall. NAV gir penger til utlendinger som kom til norge for å leve gratis av NAV. men de norske uteliggerne som dør av kulden her om vintertiden får ikke noe hjelp. NAV kunne værtfall gitt penger til de norske uteliggerne sånn at de ikke dør å hele norge blir ett svart paradis av folk som lever på nav. snart blir vi på lik linje med afrika, svarte folk over alt, ingen penger... og bare kriminelle handlinger i gatene. har lest mye i avisene om at 70-90% av all vold, narkotika salg, bråk, og alt sånn blir startet av utlendinger. hvorfor slipper norge inn bare folk som gjør dritt?? Hvem er det som slipper inn så sinnsykt mange ? og hvorfor stoppet de ikke når det var 100 utlendinger i hele norge? det er propp fult av utlendinger som vil gjøre bråk over alt. jeg har selv vært i bråk med flere utlendinger. Er ifra sånne sitvasjoner jeg ikke kjønner meg på at norge har sånne folk her i landet.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Skjønner på det du skriver at du er bekymret, og det er jo bra du er engasjert og bryr deg om framtiden. Jeg synes det er bra at vi har en kultur for å hjelpe de som virkelig trenger det her i Norge. Det er du kanskje i bunn og grunn enig i. Men i hvor stor grad og til hvilke krav, er vi åpenbart uenige om. Kanskje burde du prøve å sette deg inn i situasjonen til de som kommer - de fleste er på rømmen fra et liv og en hverdag i sitt hjemland. De reiser ikke fordi de ønsker det så sterkt, men fordi de må det for i det hele tatt overleve. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle, men du kan ikke skjære alle over én kam basert på at noen misbruker systemet.

 

Jeg synes forøvrig du burde veie ordene dine dersom du ønsker å vinne fram med argumentene dine. Ord som "pakkis" og "nigger" er svært nedsettende og rasistiske, uansett hvordan du vrir og vender på det.

 

Vi lar innlegget ditt stå åpent for kommentarer.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ytringsfrihet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ytringsfrihet